Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozvánka k setkání

9. 4. 2020

Ahoj kluci a děvčata,

již jsme se dlouho neviděli, a tak bychom Vás chtěli pozvat k on-line setkávání. Uvidíme se, uslyšíme se, popovídáme si, něco malého si třeba vyrobíme, nebo si zahrajeme hru. smiley První setkání proběhne již dnes (čtvrtek) od 16 hodin a pak bychom se viděli po Velikonocích.

Co je potřeba?

  1. Nejdříve poproste rodiče o nainstalování aplikace ZOOM Cloud Meetings (bílá kamerka v modrém políčku) do počítače/tabletu...(Dál si již této aplikace nemusíte všímat.)
  2. Pošlete adresu Vašeho emailu na tuto adresu: skolnidruzina0@gmail.com  Na zaslaný email Vám budou přicházet pozvánky. 
  • Z tohoto emailu naší družiny Vám přijde zpráva. (POZOR! Někdy se zatoulá do Spamu, nebo do Důležité.)
  • V této zprávě kliknete na odkaz a pak napíšete své křestní jméno (přezdívku). Potvrďte OK.
  • Rovnou Vás to přenese do "místa setkání" .smiley
  • Nyní si jen ve spodní liště (Na tabletu se objeví po klepnutí na jakékoliv místo displeje.) klikněte na ikonku sluchátek. Zobrazí se okénko: Call via Device Audio - klikněte na něj. Sluchátka se změní na bílý mikrofon a budeme se slyšet.
  • To samé můžeš udělat i s ikonkou kamery, abychom se viděli.

Už se na Vás moc těšíme! 

Vaše družinářky Diana a Daniela

 

Vážení rodiče,

je možné, že doma nemáte potřebné technické vybavení, aby se s námi mohla Vaše ratolest setkávat v on-line prostředí. Nevadí, protože školní družina dostala několik krásných, nových a šikovných tabletů! Je možné se u pana ředitele informovat na jejich zapůjčení.

Přejeme pohodu, zdraví a pevné nervy. D+D