Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2013 - úterý

11. 6. 2013

Tentokrát měl den Tanvald, viděli jsme protrženou přehradu a ušli jsme přes 10 km. Měli jsme úkol dát si něco naruby, také jsme měli úkol zazpívat Holka modrooká na všechny samohlásky a měli jsme bzučet jako mouchy až k dalšímu fáborku. Došli jsme k obchodu, kde jsme si mohli něco koupit. Na cestě jsme se učili básničky, které si před penzionem kapitáni vylosovali.

                                                                                                     Bára Herynková

 

 

Byli jsme na celodenní procházce. Bylo tam krásně. Hledali jsme poklad.

                                                                                                     Vašek Hellinger

 

 

Dnes jsme na čtvrtém, ale je důležité, že jsme se o to pokusili a proto jsme šli na výlet. Viděli jsme protrhlou hráz.

                                                                                                    Terka Hyklová

 

Dnes jsme trefovali pana ředitele. Dnes jsme bzučeli jako mouchy. Dnes mě bolely nohy. Dnes jsem viděla motýlka.

                                                                                                   Valda Brejchová

 

 

Dnes jsme konečně první. Dostali jsme úkoly naruby a museli jsme bzučet jako mouchy. Šli jsme 10 km. Nakonec jsme si došli na zmrzku.

                                                                                                   Terka Koderová

 

 

Dneska jsme byli v krámě. Stříleli jsme na ředitele. Byli jsme na přehradě. Že jsme byli mouchy. Moc se mi to líbilo.

                                                                                                 Tomáš Čápek

 

 

Dneska byl svět vzhůru nohama. Hráli jsme na mouchy. Stříleli jsme na ředitele. Byli jsme na protržené přehradě. Moc se mi to líbilo.

                                                                                                 Martin Kodera

 

 

Den naruby. Byl jsem s ostatními na celodenním výletu. Koupil jsem si zmrzku. Zpívali jsme písničky Járy Cimrmana. Byli jsme na Protržené přehradě. Byl to můj nejlepší den.

                                                                                                    Matyáš Novák

 

 

Byli jsme na celodeňáku. Před chatou jsme se provlíkali Cimrmanovým kolem. Pak jsme šli na celodeňák. Měli jsme úkoly. Nejdřív jsme měli mít všecko naruby. Pak jsme měli zpívat Holka modrooká. Pak jsme měli bzučet jako mouchy. Pak jsme měli střílet na papír, na kterým byl nakreslený pan ředitel. A viděli jsme Protrženou přehradu. A pak jsme šli na zmrzlinu.

                                                                                             Vojta Bureš

 

 

Dnes byl den naruby a den Tanvaldu. První soutěž bylo Cimrmanovo kolo. Druhá soutěž bylo házení po panu řediteli. Pak jsme si měli něco obrátit. A pak jsme měli bzučet jako moucha. A byli jsme na Protržené přehradě.

                                                                                              Natálka Řeháková

 

 

Měli jsme úplně celý den naruby, viděli jsme Protrženou přehradu, ušli jsme zase 10 km. Hráli jsme puzzle, šli jsme na celodenní výlet. Bylo to celkem dobrý. Viděli jsme hodně věcí. A teď jdeme hrát.

                                                                                                Kája Trunecký

 

 

Dneska jsme měli štěstí, protože je den naruby. To znamená, že mi nevadí 5. místo, protože 5. místo = 1. místo !!!!! A ještě jsme hráli divadlo, Cimrmanovo kolo a ještě jsme měli celodenní výlet. A já jsem si myslel, že to nedotáhneme na 1. místo. Ale to jsem se mýlil.

                                                                                                Šíma Muller

 

 

Ráno jsem vstal a probudil jsem se na zemi (fakt bomba a nechtějte vědět, co se mi stalo). Škrábl jsem se o poličku, měl jsem štěstí, že to nebylo u tepny, jinak by byla fontána. První hra byla, že jsme se protahovali kruhem. Druhá hra byla, že byl obrácený den, takže jsme si obraceli batohy. Já jsem si i obrátil brýle (sluneční). Třetí hra byl hraní na zvířata, hráli jsme si na mouchy, dělali jsme bzzz! Čtvrtá hra byla strefování do pana ředitele šiškou (nechtěl bych být). Viděli jsme Protrženou přehradu, bylo to fakt hustý (nechtěl bych se v tom koupat). A pak jsme šli už do Permonu. Michal nebyl šťastný, že jsme byli konečně, ale konečně první. Kdo mi nevěří, tak ať se podívá. Byl to pěkný den a chtěl bych to chodit znovu.

                                                                                              Vojta Maliňák

 

 

Dnes ráno jsem měl k snídani jako obvykle chleba s máslem. :D Šli jsme na celodenní výlet a zanedlouho jsme zjistili, že bude celý naruby. Paní učitelky Mirka a Lenka jely autem napřed a připravily pro nás úkoly. Dnešní den byl pod krycím jménem Cimrman. Před výletem jsme hráli hru Cimrmanovo kolo a bylo to v tom, že pan ředitel  vzal obruč a chytil se celý tým a bez puštění se všichni museli protáhnout tou obručí a ten poslední ji musel zvednout nad hlavu. Vyhrál ten, kdo měl nejlepší čas. Potom byly úkoly od paní učitelek a na tom prvním jsme měli až k dalšímu fáborku mít batohy na břiše a část oblečení mít naruby. Další úkol byl bzučet jako mouchy. Potom byl úkol trefit podobiznu pana ředitele (BYLA DOST NEPOVEDENÁ) šiškou. Pak jsme šli na Protrženou přehradu. A tam skládali obrazy rozhleden.

                                                                                    Víťa Rychtařík

 

 

Dnes jsme šli na celodenní výlet na protrženou hráz. Ušli jsme 12 km. Dnes byl den Tanvaldu. Ráno jsme dostali papíry s básničkami a museli jsme se je naučit. A potom jsme hráli hru s obručí, kde jsme se všichni chytili za ruce a museli jsme prolézt obručí. Dále už jsme šli na ten výlet. A po cestě jsme plnili úkoly a jeden z nich byl trefit se do portrétu pana ředitele. Potom jsme došli k přehradě a tam jsme hráli hru, kde jsme museli sestavit obrázek rozhledny. Potom jsme šli zpátky. U chaty jsme přednášeli ty básně, které byly od Járy Cimrmana. Moc nás to bavilo, ale nejlepší bylo, když přednášeli paní učitelky a pan ředitel. K večeři byla rajská. Ale také byl dnes den naruby.

                                                                                   Kristýna Korelová

 

FOTKY

VIDEA

Díky za vzkazy v komentářích! :)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

máme radost

(Hellingerovi, 12. 6. 2013 21:46)

Ahojky všem na škole v přírodě. Máme radost, že vám počasí vyšlo a že vám přeje. Že se vám tam všem moc líbí a máte prima program na každý den. Jste dobrá parta celá škola, jak děti tak paní učitelky s panem ředitelem. Děkujeme moc za dnešní pohled, četli jsme ho asi dvacetkrát, tak to už je vidět že se nám stýská a tešíme se až se nám vrátíte domů, opravdu je tu v Toušeni nezvykle prázdno bez vás všech. A tak sledujeme každý den vaše psaní,fotky a videa a už se na vás v pátek moc těšíme. Mějte se moc krásně, zdravíme všechny a hlavně našeho Vendu. Mamka s Taťkou a bráška Kája Hellingerovi

Pozdrav kamarádům

(Marek Černý, 12. 6. 2013 16:04)

Zdravím vás z domova. Dneska už nemám teplotu. Deníčky a fotky jsou moc pěkné, těším se, až mi budete všechno vyprávět. Držím palce Albrechticím! Marek

Pozdrav

(Novák, 12. 6. 2013 15:25)

Díky za fotografie, videa, a dnes přišel i pohled. Je vidět, že si to tam pěkně užíváte, počasí vám přeje a hezky sportujete.
Zdravíme vás všechny a hlavně našeho Matyho. A h o j.Nováci-Toušeňáci.

Pohled

(Vendula Burešová, 12. 6. 2013 14:58)

Ahoj,
dnes nám do Toušeně dorazila pošta z hor,moc děkujem za pohled a zdravíme Vojtu.Moc se těšíme!!
rodiče Vojty Bureše

Ať se daří....

(Homolovi, 12. 6. 2013 7:57)

Zdravíme školáky i předškoláky, nálada je podle vzkazů a fotek výborná i počasí přeje. Mějte se moc hezky.

Klárce a Ondrovi (a nejen jim)

(Švejdovi, 12. 6. 2013 6:13)

Ahoj všichni, moc vás zdravíme do Albrechtic, podle vašich dopisů a fotek se máte krásně, užívejte si to. I v Toušeni se už počasí umoudřilo a zase nám svítí sluníčko. Když jedu kolem školy, tak je tam bez vás prázdno a pusto. Těšíme se na vás!!!