Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2014 - ČTVRTEK

19. 6. 2014

 Dnes jsme šli na karneval. Dnes jsme hráli hry. Dnes jsem za čarodějnici.

Kristýnka Rigo

 

Dneska se mi líbila šipkovaná. Dnes jsme byli na 3. místě.

Honzík Fiala

 

Dneska je nejlepší den mého života, protože jsme konečně na prvním místě. Tohle je moje nejhorší škola v přírodě. Na oběd jsem měla smažený květák a zítra odjíždíme.

Nela Hercogová

 

Dnes to bylo hezké. Byli jsme na 3. místě. Hráli jsme 4 hry. Nejvíc se mi líbil orientační běh. Škola v přílrodě byla hezká.

Valča Brejchová

 

Dnes jsme měli k obědu gulášovou polévku a smažený květák a brambory. K večeři jsme měli špagety. Dnes je karneval. Dobře jsem se vyspal. Dnes jsme na 2. místě. Hráli jsme orientační běh. Dnes bylo vyhlášení za nejhezčí království.

Tonda Štěrba

 

Dnes jsme hráli orientační běh a šipkovanou dlouhou 5 km. K obědu jsme měli guláš a smažený květák. A k večeři špagety. Trochu se mi tu líbilo.

Jasmínka Osmanová

 

První hrou byla slova. Druhá hra byla orientační běh. Třetí hrou byla šipkovaná. Potom jsme měli večeři. Psali jsme deník (který píšu). A potom byl karneval. Bylo to supr.

Natálka Řeháková

 

1. Dnes jsme hráli orientační běh. 

2. Hráli jsme šipkovanou.

3. Byl karneval.

4. Tak jsme skládali písmena.

5. Škola v přírodě se mi líbila.

Tomáš Čápek

 

Dnes jsme byli druzí. Hráli jsme orientační běh, kde jsme museli u lampiónků sbírat kleštičky a ty jsme museli cvakat na papírek. Potom nás čekal oběd. Měli jsme dobrý květák s bramborama a tatarkou. Pak jsme hráli šipkovanou, u který jsme museli jít za žlutýma  fáborkama a u červených jsme museli najít a splnit úkol.

Kuba Marek

 

Dnes jsme byli druzí. Běželi jsme orienťák, odpoledne jsme hráli šipkovanou. K obědu jsme měli guláš a smažený květák s bramborem a tatarkou. Dodělávali jsme naše království. Celkové vyhodnocení ještě nevíme. Tak příští rok:-)

Lukáš Božík

 

Dnes jsme ráno  hráli skládání jména čarodějnice a pak jsme písmena z tohoto slova skládali podle abecedy. Po této hře byl orientační běh, ve kterém byly 3 falešné lampionky. To bylo tak, že k lampionkům byla připojena cvakátka. K obědu byl smažený květák. Po obědě byla šipkovaná a teď bude karneval.

Vávra Linka

 

Fotky: zstousen.rajce.idnes.cz/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář