Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2014 - ÚTERÝ

17. 6. 2014

 Byli jsme na Štěpánce. Měli jsme k večeři buřty a maso s kečupem nebo s hořčicí. Máme se tu dobře.

Terezka Bělíková

 

Dneska se mi líbilo nakupovat náhrdelník s želvou a pro mámu náramek. Dneska jsem se nejvíc unavil, když jsem šlapal. Dneska jsme byli na rozhledně Štěpánce.

Toník Linka

 

Dneska se mi nejvíc líbilo, jak jsme jedli buřty. Dneska bylo nejkrásnější, jak jsme šli na kopec. Dneska jsme hráli fotbal.

Ondra Švejda

 

Dneska jsme se dostali na 3. místo. Měli jsme velkou radost. Ale před tím jsme lezli na Štěpánku. Trochu jsme se zadejchali, ale my jsme to zvládli. A k večeři jsme grilovali.

Terezka Hyklová

 

Dneska jsme měli k obědu brambory, maso a mrkev. Cestou jsme hráli Agláju a úkoly s draky. Byli jsme první z pěti. Potom jsme šli na Štěpánku. Taky jsme byli na hřišti.

Marek Černý

 

Dnes jsem na 3. místě. Hráli jsme fotbal s deváťáky. Šli jsme na Štěpánku. Viděli jsme válečný bunkry. K večeři bylo grilovaný maso a buřty.

Vašík Hellinger

 

Dneska jsme dělali 4 hry. Jmenovaly se: Aglája, Draci, Skákání přes překážky a Tajenka. Ráno jsme hledali kešku. Ze začátku jsme ji nenašli. Potom jsme ji našli. Byla nakonec ve zdi. Dneska Honza měl narozky, bylo mu 10 let. Večer jsme hráli fotbal, vyhráli jsme proti velkým. A vystoupili jsme na Štěpánku.

Páťa Kučera

 

Dnes byl namáhavý den. Byly samé hry. Byli jsme na rozhledně Štěpánka. Měl jsem natažený sval. A v budoucnosti to ukončíme spánkem. A teď mám nárok na odpočinek.

Matyáš Novák

 

Dnes jsme ke snídani měli lupínky. Pak jsme šli ven a hráli jsme  hry. První hra byla Aglája. Druhá hra je Na draky. Třetí hra byla hra Kulíkov. Čtvrtá hra byla čtyřsměrka. A pak jsme šli na rozhlednu Štěpánka. A hráli jsme fotbal Lázně Toušeň - Libouchec. Jsou to 9. třída. A skončilo to 5 : 3.

Anička Kuchyňková

 

Dneska jsme se vzbudili s chutí na den. K snídani byl zase dobrý švédský stůl. Dal jsem si housku s máslem a se šunkou a potom křupky do mléka. A bylo to všechno moc dobré. Po snídani jsme se šli převlíct do oblečení na ven. Před obědem jsme šli na procházku, při které jsme hráli Agláju a Draky. Po obědě jsme se vydali na Štěpánku. Na Štěpánce jsme závodili. Největší hit dne byl fotbalový zápas proti druhé škole na hotelu. Byli to deváťáci, porazili jsme je 5 : 3. Byli to ----  bez urážky.

Kuba Rychtařík

 

Dnes ráno jsme šli na další hru Agláju, ve které jsme skončili na 4. místě. Pak jsme ušli asi dalších 5 metrů a hráli Draky. A poté jsme šli na oběd. Po obědě jsme si šli odpočinout. Po odpoledňáku jsme šli na Štěpánku. Tam jsme hráli štafetu. Večer jsme odehráli fotbalový zápas proti příznivcům z Libouchce, které jsme porazili 6 : 3. Góly dával: Lukáš F. 3x, Matěj B. 2x, Dan B. 1x (vl.). Do zápasu nastoupila: celá ZŠ Lázně Toušeň. Byl to perný zápas. Byl to nádherný den.

Lukáš Fadrhons

 

Dnes ráno jsme si povídali a najednou jsme zjistili, že je budíček. K snídani jsem měla lupínky s mlékem a čaj. Po snídani jsme šli na vycházku. Cestou jsme zastavili na hřbitově a hledali kešku. Našla ji paní učitelka Černá. Viděli jsme cestou také bunkry. Když jsme došli na místo, hráli jsme Agláju. To je taková hra, kde je v lese schováno mnoho papírků se jmény např. Jauvajsína z Krkova. Dále jsme hráli Draky  a plnili různé úkoly, abychom dostali dračí hlavy. Dále jsme šli na oběd, měli jsme maso s mrkví. Po poledním klidu jsme šli na Štěpánku, kde jsme hráli štafetu. Když jsme se vrátili do hotelu, tak jsme měli grilované maso a buřty. A nakonec jsme hráli poslední hru v družstvu osmisměrku. Ale nejlepším překvapením bylo, že jsme porazili velké kluky ve fotbale.

Soňa Černá

 

Fotky: zstousen.rajce.idnes.cz/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Super

(Svatka Homolová, 19. 6. 2014 10:24)

Moc pěkné video, jsou bezvadní. Díky za vše. Hezký den Svatka.

Pozdrav

(Lucie Zahurská, 18. 6. 2014 9:23)

Posíláme pozdrav všem do Příchovic - a hlavně Adámkovi. Dnes přišel pohled, moc děkujeme.
Užívejte si další hezké dny a my se budeme těšit na další fotky a deníčky a v pátek na shledanou :o)
Lucie, Evžen a Matýsek Zahurští