Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2015 - pondělí

16. 6. 2015

Aglája to je hra, byla ráno. A pak jsme hráli vyměňovanou: drátěnka, toaletní papír, tatranky a džusy a pálku. A potom na hřišti.

Jáchym Tesař

 

Dnes jsme hráli 5 her. Například aglája, děda vyměnil nevyměnil. Dnes přijel Ondra. Dnes Tenisáci vybojovali 3. místo. Snídaně, oběd, svačina a večeře byla dobrá.

Adam Zahurský

 

Ráno se mi nechtělo vstávat. K snídani jsem měl housku s marmeládou. Pak jsme hráli hru. Šli jsme do lesa, tam jsme stavěli restaurace. Pak jsme šli na výlet, který měl 9 km. A teď ti jdu psát pohled. Tak ahoj.

Vašík Hellinger

 

Jako první bych vám ukázal dnešní diplom se 6. místem. Vstávali jsme kolem 7.30. První hra, co jsme hráli, byla každoroční aglája a pak pomelo. Skončili jsme hrou penne. Šli jsme 9 km túru. Vaří tady dobře, měl jsem ke snídani housku s máslem a salámem. Oběd byl nejlepší, měli jsme knedlíky se sekanou a k večeři jsme měli rizoto.

Matyáš Novák

 

2. den 15. 6. šťastný den. Dnes jsme tu druhý den. V mé posteli se spí docela dobře. Hned po snídani jsme vyrazili do lesa a hráli jsme Agláju. Hraje se to tak, že učitelky rozvěsí po stromech lístečky s vitaminy a my je museli hledat. Když jsme ho našli , museli jsme si ho zapamatovat a doběhnout k paní uč., které jsme to nadiktovali. No a po agláje jsme vyrazili na túru. Byla 9 km. Když jsme přišli, hráli jsme vitaminy, pomelo, penne. Vše jsem si užila.

Maruška Hyklová

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pro brášku Kubíka

(Vojta, 17. 6. 2015 15:09)

Ahoj Kubíku.Těším se až přijedeš.Děkujem za pohled

Pozdrav

(Adam, 17. 6. 2015 15:08)

Děkuji za včerejší pozdrav. Je mi líto, že tam nemůžu už být s vámi. Doufám, že se vám daří dobře. A těším se, až mi budete vyprávět! Užívejte si!!!!!!!
Ahoj Adam

Zdravíme

(Novákovi, 16. 6. 2015 22:33)

Koukáme, že Vám počasí přeje a že jste stále na túře. Mnoho pozdravů z Toušeně Vám všem a Matymu s Bořkem. Díky za komentáře a fotky.

Pozdrav

(Vendula, 16. 6. 2015 18:02)

Všechny Vás moc zdravíme z Toušeně,užijte si hory,lesy,soutěže a brzy se nám vraťte,je tu kolem školy ticho a smutno.Posíláme pusu Vojtovi.

rodiče Vojty Bureše