Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2015 - středa

17. 6. 2015

4. den - celodenní výlet. Ušli jsme 15 km. Byli jsme na Labské přehradě a cestou tam jsme viděli zmiji a koně. Dnes jsme byli 5.

Hugo Herynek

 

Dnes jsme šli na celodenní výlet. Viděli jsme plno zvířat, koně  a zmiji. Viděli jsme taky přehradu Labe. Taky jsme prošli cestičku, kde byly acháty a krásné křemeny a já jsem si jich pár vzal. Ta přehrada byla opravdu moc krásná. Chtěl bych taky vidět pramen Labe. Mě při tom jenom trošku bolely nohy. A ušli jsme 15 km.

Toník Linka

 

Dny utíkají jako voda. Dneska jsme byli na celodeňáku. Šli jsme na chalupu Na rozcestí, vrátili jsme se ve 4 hodiny. Byli jsme vysoko 1344 m n. m. Zítra nepůjdeme na žádnou túru po obědě, budeme hrát jenom hry. V lese stavíme restaurace, máme mít předkrm, polévku, hlavní jídlo, dezert a moučník a reklamu! Na zítřek se těším. Viděli jsme Sněžku, Černou horu, Liščí horu a Žalý. Tento den mě bavil.

Valda Brejchová

 

Dneska byl celodenní výlet. Když jsme vstali, převlíkli se a šli na snídani. Potom jsme se šli přichystat a šli jsme na ten výlet. Ten byl lehčí než včerejší. Nejdříve jsme šli nahoru asi 6 km. Potom jsme s šli odpočinout do chaty Bouda na rozcestí. Potom už jsme šli jenom dolů. To byla paráda! Potkali jsme tam vesničku, ve které dříve měli 96 obyvatel a dokonce měli vlastní školu. Potom jsme šli kousek dolů na hřiště. Tam jsme byli asi 5 minut. Potom už jsme šli na chatu. Ušli jsme 20 km a nejvyšší výška 1344 m. Potom jsme hráli jednu soutěž, ve které jsme byli 5.

Patrik Kučera

 

Dnes jsme šli na okruh. Byli jsme až u Boudy na rozcestí. Jen 10 km na Sněžku, ale tam jsme nešli. Nejvyšší bod, na kterém jsme byli je 1344 m  n. m. Cestou jsme viděli osla, koně a ovce. A hory byly Ještěd, Černá hora, Liščí hora, dále Trosky a to je vše. Po cestě jsme viděli pár cyklistů. Po příchodu jsme měli bramboračku. A pak jsme šli na pokoj a odpočívali. Pak jsme šli hrát první a taky poslední soutěž. Kterou jsme prohráli. Ale to neva, žijeme. Jo, měli jsme 19, 500 km. Za odměnu jsme dostali Haribo bonbóny.

Matěj Bača

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pozdrav Davčovi

(Maškovi, 17. 6. 2015 22:29)

Zdravíme všechny do Krkonoš, hlavně druháčky. Každý den sledujeme krásné fotky. Tak naberte nové síly a parádně si užijte poslední den. Davčovi posíláme velkou pusu a v pátek se moc těšíme. Maškovi

Re: Pozdrav Davčovi

(Hedvika, 18. 6. 2015 16:56)

To je silna ctyrka kamaradu :) Uzivaji si to urcite ;)