Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2015 - úterý

17. 6. 2015

3. den jsme sbírali kostky, hráli jsme na čuchanou a hmatanou a jak dědeček měnil až vyměnil.

Lucka Choděrová

 

Dnes jsme hledali různé kartičky. Po obědě jsme pokračovali ve hře "drátěnka". Vyměnili jsme badmintonovou pálku a míček za čepici, penál a metr a to jsme vyměnili za velkou krabici plnou her a každý dostal ještě lízátko. Bylo to super. Také jsme zkoušeli čich, hmat a zrak. Dnes jsem získala 2. místo. Ani bych tomu nevěřila.

Adélka Vítová

 

Dnes jsme se probudili později než včera. První hra se jmenovala Ulov si své jídlo. Potom byla hra Koukni - sáhni - čichni. Šli jsme 15 km. Na konci jsem myslela, že umřu, ale dala jsem to. Jsme na 3. místě. Jde to po sobě, protože v neděli jsme byli 5., v úterý 4, a dneska 3. K večeři jsme měli kuře s bramborovou kaší. Těším se na další dny.

Terka Koderová

 

K snídani jsme měli housky, marmeládu a máslo. Dnes jsme hráli první hru ulov si své jídlo. Hra ulov si své jídlo spočívala v tom, že po lese byly poházené kartičky s čísly od 1 do 6. My jsme měli číslo 1. Běhali jsme po jednom do lesa a hledali kartičky s číslem 1. Bylo jich celkem 72, ale nám 1 chyběla, protože jsme ji nenašli. Po této hře jsme šli do lesa stavět naši restauraci. V restauraci máme kuchyň a stoly. Potom jsme se vrátili k Roubence a tam jsme hráli hru Koukni - hmátni - čichni. Bylo 22 pytlíků, pět na zrak, 11 na hmat a 6 na čich. Já jsem šla k zraku, kde jsem měla pohanku a na hmat, kde jsem podle mě měla mák. K obědu jsme měli polévku, čočku s párkem a okurkou. Po odpoledním klidu jsme šli na Žalý. Šli jsme dlouhou a únavnou cestu. Dohromady to bylo 17 km, ale jak říká pan ředitel '17 km v Polabí je něco jiného než 17 km v Krkonoších', což jsme potom zakusili na vlastní kůži. K večeři bylo kuře s kaší. Po večeři jsme šli na pokoj si oddychnout. Každý den dostaneme po večeři moučník a doufám, že dnes dostaneme taky. Vaří tu skvěle a je tu zábava. Dnes jsme s umístili na 6. místě.

Anežka Valášková

 

Ráno jsem vstal docela brzo. K snídani byla houska s marmeládou. Poté jsme šli do lesa. Hráli jsme tam jednu hru a po příchodu další. Potom jsme šli na oběd. Měli jsme čočku, párek a okurku. Po docela dlouhém poledním klidu jsme vyrazili na výlet. Šli jsme 14 km, ale mně a hlavně mým nohám to přišlo jako 50 km. Nejdřív 10 km do kopce a pak sešup z černé sjezdovky by byl na dlouhé vyprávění. Po příchodu jsme hned letěli na večeři. Měli jsme maso s bramborovou kaší. Strašně mě bolí nohy a nevím, co budu dělat zítra.

Šimon Novák

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář