Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2016 - neděle

19. 6. 2016

Dnes jsme přijeli na školu v přírodě. Spím s Filipem a Míšou. Šli jsme na túru. Hráli jsme hru Agláju, jsem na 2. místě. 

Martin Fuchs

 

Dnes toho bylo docela málo. Dnes jsem byl 3. To je pro začátek hodně dobré. Bydlím tady s Jáchymem, Vaškem, Hugem a Štěpánem. Vaří tu o hodně lepší jídla než ve škole. 

Bořek Novák

 

Dnes jsme přijeli. Vaří tu lépe než u nás ve školce. Potom jsme byli 5. ze 6, ale je to teprve první den, takže je to jedno. Je to tu fakt supr. Bydlím s Nikčou a Adélkou, vedle nás bydlí Stázka s Natkou. Jo a hráli jsme dobrou hru. Ta hra byla náročná, ale dostali jsme 5. místo.

Julka Zahradníková

 

Dnes jsme hráli Agláju. Když jsme hráli, po chvilce začalo hřmít. Já jsem se bála, ale bavilo mě to. Když jsme šli domů, tak jsme šli lesem a stavěli jsme knihovnu. K večeři jsme měli kuře. Já jsem to snědla všechno až na kost. Ve 20.00 budou hrát páťáci divadlo. Budou hrát o Deníku malého poseroutky. Jsme na hotelu Permon. Je to tu hezké.

 

Eliška Nezavdalová

 

Dnes jsme odjeli na naši poslední školu v přírodě. Moje sestra jela poprvé taky a já jsem se bála, že se jí nezbavím. Ale potom odjeli do jiného penzionu, a tak se mé obavy rozplynuly. Poté, co jsme přijeli do penzionu Permon, chvíli jsem si myslela, že mi upadnou ruce, jelikož jsme my páťáci a čtvrťáci nosili kufry. Vanda, Patrik H., Patrik K., Matěj a Valda jeli do penzionu Krmelec, kam jela školka. K obědu jsme měli polévku a špagety. Po obědě byl polední klid. O tom jsme s holkami blbly v našem BYTĚ. Ano, je to tak, my máme byt. Je to nejluxusnější byt v celém tomhle penzionu. Po poledním klidu jsme šli hrát Agláju. To je taková hra, kde jsou na stromech lístečky s různými jmény (my jsme měli s jmény spisovatelů), ale ta jména jsou falešná. A ty si je přečteš a musíš si je zapamatovat. Byli jsme druzí, což je můj rekord ve hře Aglája. Poté jsme šli stavět domečky. Když jsme se vrátili do penzionu, k večeři jsme měli kuře se salátem a bramborami. Bylo to fajn.

Anežka Valášková

 

Na fotografie z dnešního dne se můžete podívat zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář