Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2016 - pondělí

20. 6. 2016

 

Hledali jsme paní učitelky. Hráli jsme si v pokoji. Házeli jsme na strom šišky.

Filip Wszolek

 

Dopoledne jsme hráli hry. První hra se hrála tak, že se po hotelu hledaly paní učitelky a od každé jsme dostali dva papíry a na každém byl kus obrázku z pohádek a číslo. My jsme museli uhádnout, z jaké pohádky je a zapamatovat si název pohádky a číslo. Zapsat jsme si to mohli, až když jsme měli hotová všechna stanoviště. Druhá hra se hrála tak, že každá třída po dobu školy v přírodě má někdy divadlo a my jsme měli najít nějaký předmět, co začínal na začáteční písmena ze slov z názvů těchto pohádek. Pak jsme šli na výlet. Na výletě jsme hráli hru, ve které jsme se trefovali šiškou do stromu a živé pexeso. Při psaní deníku jsem vyrval kulku z pera a Lukáš mi musel dát novou náplň. Dnes nám divadlo představí čtvrťáci.

Hugo Herynek

 

Dnes jsme šli na Mariánskou horu. A tam jsme házeli do stromu šišky a byl jsem první. Pak jsme si zahráli živé pexeso a viděli jsme taky potůčky a různé památky. Někdy jsme si odpočinuli. 1. místo – jsem šťastnej!

Marcel Vach

 

Dnes ráno poprchávalo. Vzbudila jsem se jako první. Hráli jsme Večerníčkovou hru. O odpoledním klidu jsem si koupila zmrzlinu. Pak jsme šli na Špičák. Ušli jsme 10 km, a Špičák měří 831 m. Nemám ráda, když se chodí z prudkého kopce, ale ujdu to – naštěstí. Také jsme šli pana ředitele zkratku. Vyšlo to. Dnes budeme hrát divadlo. Za odměnu jsme dostali lipo.

Valda Brejchová

 

Dnes jsem se dobře vyspala. K snídani jsem měla nutelu. Protože pršelo, hráli jsme hry „O poznávání pohádek“, to jsme měli poznat podle částí obrázků knížku. Pak jsme skládali názvy divadel, která hrajeme. Např.: Deník malého poseroutky – D – deník, M – mobil, P – prší. Potom jsme šli túru – 10 km. Na Špičák. Pan ředitel místo toho, abychom šli na pohodu po silnici, zvolil zkratku. Fakt prudkou zkratku. Dobrá večeře, a teď divadlo od čtvrťáků. A bylo bodování, měli jsme 7 bodů.

Vanda Kučerová

 

Dnešní fotografie najdete zde.

 

Informace pro rodiče:

I přes předchozí upozornění přijely dvě děti na školu v přírodě zavšivené. Byly ihned izolované na samostatném pokoji a kontaktovali jsme jejich rodiče.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář