Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2016 - úterý

21. 6. 2016

Šli jsme na Špičák. Tam jsme byli na rozhledně. Pak jsme hráli hru Kufr.

Ondra Soukup

 

Dopoledne jsme byli v lese a hráli dvě hry. Odpoledne jsme byli na Špičáku. Vyběhli jsme prudkou sjezdovku a na rozhlednu bylo 90 schodů. Poprvé jsme byli druzí. Dnes se mi to líbilo.

Lucka Choděrová

 

Dnes jsme ušli 15 km a hráli jsme divadlo jménem Hloupežníci. Měla jsem sice trému, ale zvládla jsem to. Na té dlouhé procházce jsme se koukli na Bílou Desnou a na Černou Desnou. A skončili jsme 1.! Já jsem strašně ráda. A Jula spadla na kámen, takže z toho má velkou modřinu.

Nikolka Homolová

 

Ahoj mami, dneska jsem se vyspal dobře. Dopoledne jsme hráli běhací hry a na hlavu hry. Koupil jsem si bonbony. Pak jsme šli na túru. Ušli jsme 15 km, byla to makačka. Taky jsme šli kolem Bílé Desné a Černé Desné. Našli jsme dva hříbky. Ty řeky byly hrozně krásné. Byl jsem překvapen, že jsme byli první. Den byl krásný.

Béďa Čížek

 

Dnes jsem vstal o trochu později, konrétně v 7.50. Šel jsem na snídani – óóó nečekaně. Na snídani jsem měl dvě housky. Normálně doma sním čtvrtku rohlíku, ale na ŠVP jsem udělal výjimku. Po snídani jsme šli stavět domečky. Všichni makali, ale opravdu. Hlavně Štěpán tam postavil zahradu pejska a kočičky. Potom mi řekl, že jsem ten nejlepší kapitán na celém světě. A to doslova. Pak jsme šli za p. učitelkami Svobodovou a Žídkovou, tam jsme hráli nějaké hry, nechce se mi to rozepisovat. Na oběd jsme měli rajskou, takže TOP. Po obědě jsme měli poledňák. No pak se může nakupovat. Já jsem si dal zmrzku. Potom jsme šli hrát hry a po hrách jsme šli tu túru. Ušli jsme 15 km.

Patrik Hercog

 

Fotografie z dnešního dne najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Díky

(Svatka Homolová, 22. 6. 2016 16:54)

Děkujeme za fotky a zprávy od dětí, je to nádhera.