Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2017 - pondělí

19. 6. 2017

Dneska byl nádherný den. Hráli jsme Agláju.

 

Ondra Bača

 

 

Dneska jsem se probudila první. Hráli jsme Agláju. Šli jsme na Špičák. Vyprávěla jsem klukům. Hrajeme divadlo.

 

Stázka Chybová

 

 

V pondělí jsme se nasnídali. Potom jsme šli do lesa hrát hru Agláju a stavěli jsme erby. Potom jsme měli oběd, k obědu jsme měli bramborové knedlíky s vrabcem. Odpoledne jsme si mohli vybrat výlet, buď Špičák nebo Protrženou přehradu 14 km. Potom jsme měli večeři (šunkofleky). Na Protržené přehradě se mi moc líbilo.

 

Renata Varlamovičová

 

 

Dnes jsme skončili 2., což je super. Hráli jsme Agláju. To jsme byli 1. A pak jsme si dělali erby. Potom jsme šli na Protrženou přehradu. Asi 7 a půl km tam a 6 km zpátky. K obědu jsme měli polévku a moravského vrabce s knedlíky. Bylo to dobré! K večeři byly šunkofleky. Byly taky celkem dobré.

 

Nikola Homolová

 

 

Večer jsme se krásně vyspali až do růžova. Ráno nás probudil dupot nějakých dětí, ale stejně jsme už vstávali. K snídani jsem měla dvě housky se šunkou a salámem a marmeládou a pak křupky s mlékem. Po snídani jsme šli do velkého kopce hrát Agláju, byli jsme 3. Pomáhala mi Adriana tak, že ona si zapamatovala první slovo a já druhé slovo a pak jsme to běžely říct. V lese, kde jsme hráli Agláju, jsme si dělali erby. Šli jsme na oběd a k obědu jsme měli vývar a vepřo knedlo zelo, bylo to výborné. Měli jsme odpolední klid. Při odpoledním klidu jsme byli ve velkém pokoji a hráli jsme Česko a Slovensko má talent. Pak jsme šli na túru a to byla Bílá Desná. To byla řeka, kde jsme se koupali. Už jsme byli všichni oblečení a šli jsme přes řeku po kamenech. Mně se pohnul a spadla jsem. Když jsme šli pěšky, tak se mi udělal puchýř, takže mám boty i ponožky na okně a suší se mi. A před chvílí bylo vyhlášení a my byli 5. A teď píšu deník a za chvíli jdeme na divadlo 2. třídy. Zdraví Amálka

 

Amálka Božíková

 

Nezapomeňte sledovat též fotky zde .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

zdravíme

(Lucie Nožířová, 19. 6. 2017 21:09)

Máte se tedy opravdu krásně, fotky sledujeme, jen tak dál. Užívejte a všechny moc zdravíme.
Toušeň bedlivě střežíme :-)

Pozdrav z Toušeně

(Homolová Svatava, 19. 6. 2017 20:55)

Zdravíme všechny účastníky zájezdu z Toušeně. Počasí vám vyšlo, děkujeme za krásné fotky , mějte se krásně. Svatka