Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2017 - středa

21. 6. 2017

Měli jsme výlet v zoo a tam jsem si koupila tygra a je plyšový.

Anička Kubešová

 

 

Byl celodenní výlet do zoo. Bylo to tam super. Koupil jsem si zmrzlinu, párek v rohlíku. Měl jsem řízek. Byla to sranda.

Filip Vomastek

 

 

Dnes jsme byli na celodenním výletu. Nejdříve jsme jeli vlakem a potom jsme přestoupili na tramvaj. Potom jsme šli na Ještěd. Cestou holky klukům připravily hru, ve které se plnily úkoly, za které jsme dostávali mince. Za mince jsme na konci dostali bonbóny. Pak udělali hru kluci holkám. U oranžového fáborku měly najít zprávu napsanou v Morseovce. Zprávu měly rozluštit. Ve zprávě bylo napsáno, kde je ukrytý poklad. Poklad měly najít. O umístění rozhodla náhoda. Dnes jsme byli šestí.

Hugo Herynek

 

 

Spali jsme do půl osmé. Byli jsme v zoo Liberec. Viděli jsme tam bílé tygry a opici, která, když jsme kolem ní prošli, tak bouchla do skla. Na večeři jsem si přidal dvakrát polévku. Druhé jídlo byly halušky na kyselo, nechutnaly mi. Po večeři jsme měli párty. A pak bylo vyhlášení, byli jsme 1.

Honza Fiala

 

 

Dneska jsme byli 3., protože jsem si vylosovala trojku. Dnes jsem byla v Bozkovských jeskyních. K jídlu jsem měla řízek, jablko, pití a housku od snídaně. Vylezla jsem 121 schodů. V jeskyních bylo 8°C a jezírko mělo taky 8°C. Byly tam krápníky, ale nejvíce tam bylo fantazie. Potom jsem se zase koupala a voda zase byla teplejší. K večeři jsme měli halušky. A v ženském rodě jsem to psala, protože jsem v divadle hrála babičku Mařenku.

Marek Černý

 

Fotografie z dnešního dne najdete zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pozdrav pro vsechny a hlavne pro Ondráška!

(Bačovi, 22. 6. 2017 7:06)

Hezký poslední den všem! A zítra hurá domů