Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2019 - NEDĚLE

16. 6. 2019

 

Tady na škole v přírodě je to fakt super.

 

Mia Heyrovská

 

 

Dnes jsme museli vymýšlet svému týmu jména. A pak jsme šli na Špičák. A pak jsme šli zpátky. A pak jsme šli stavět domečky. A pak jsme šli pro dřevo. Máme pokoj 5b.

 

Kačka Rychtaříková

 

 

Dnes jsme vylezli na Špičák. Hráli jsme si na hřišti. Potom jsme šli dolů. Pak jsme si postavili domečky ve družstvech. Já jsem ve družstvu s kapitánem Hugem z páté třídy a pak jsem ještě s Karlem, Tomášem, Lukášem, Álou, Kubou, Terkou, Kačkou, Rózou, Matyášem. A bylo vyhodnocení a naše družstvo vyhrálo!!!

 

Julka Agressová

 

 

Dnes jsme se loučili s rodiči. Mamka se dokonce rozbrečela. Albrechtice jsem si představoval úplně jinak. Jsme ubytovaní v hotelu Permon a nesmím zapomenout také na dobrá jídla. Dnes jsme byli také na tůrách. Byli jsme rozděleni do skupin. Zůstali jsme na 2. místě. Také jsme stavěli domečky. Všichni říkali, že to máme pěkné. Myslím si, že si ten týden užiju.

 

Péťa Vacek

 

 

Dnes jsme se v 8:45 sešli u autobusu. Naházeli jsme do něj kufry, nasedli jsme do něj a v 9:00 jsme vyjeli. Před obědem jsme dojeli do hotelu Permon v Albrechticích. Donesli jsme si kufry na pokoj a šli jsme na oběd. Po obědě jsme si vybalili naše věci. Pak jsme se rozdělili do týmů. Potom jsme si vymysleli jméno. My jsme Stopaři. Pak jsme si vymysleli pokřik. Náš je: Stopaři, stopaři, vezou se na trakaři. Potom jsme vymyslel několik pravidel. Pak jsme dostali anglický popis příšery, která měla celkem 100 částí těla, a museli jsme ji nakreslit. Pak jsme šli na Tanvaldský Špičák. Pan ředitel, který je proslulý zkratkami, které jsou ve skutečnosti několikrát delší než normální cesta, ale tentokrát zklamal. Jeho zkratka tentokrát byla asi o 10 metrů kratší! (Až na to, že to bylo lesem, takže jsme stejně došli později, než kdybychom šli po normální nezkrácené cestě. Potom následovalo vyhlášení. Byli jsme první.

P.S. Nedávat panu řediteli.

 

Hugo Herynek

 

Fotografie se budou průběžně objevovat zde.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář