Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2019 - PONDĚLÍ

17. 6. 2019

Dneska jsme vysvobodili princeznu z kletby.

Anetka Lerchová

 

 

Dnes jsme hledali jména Francouzů. A dnes píchla včela Kačku. A vyšli jsme 365 Mariánských schodů. A už jsme skoro u konce stavění domů. A chutná mi tu jídlo.

Ondra Vysoudil

 

 

Dnes jsme hráli Agláju. Jsou to hodně těžká slova. A pak jsme šli navlékat 50 korálků na 1 provázek. Byli jsme v tom asi celkově 2. Pak jsme šli túru a v jednom úseku bylo 365 schodů. Měli jsme k obědu buchtičky se šodó. Byli jsme na rozhledně. Šli jsme kolem oveček. Hrajeme tady fotbal.

Patrik Brejcha

 

 

Dnes jsme podnikli zase spoustu věcí. Dopoledne jsme šli na Agláju. Aglája je hra. Ve které si musíte zapamatovat různé zkomolené názvy čehokoli, např. Líla Maglaríza. K obědu jsme měli buchtičky se šodó. Po obědě jsme šli na Mariánské schody, je jich tam přesně 365! Potom jsme hráli hru, kde jsme museli navléknout 50 korálků. Úplně naposled jsme stavěli domečky v lese, našlo se tam ale vosí hnízdo a také bylo 11 žihadel! Prostě matematika je všude kolem nás.

Hanča Vítová

 

 

Dnes dopoledne jsme hráli Agláju. To je hra v lese, hledají se takové kartičky, kde jsou napsaná slova hrozně těžká na zapamatování. Hned z toho jsme si dali procházku. Po obědě jsme měli poledňák a pak na rozhlednu na louce. Je to krásná krajina. Z toho jsme šli na Mariánské schody. Je jich 365! Bylo to těžké, bolely mě nohy, ale všichni jsme to vyšli. Nahoře jsme pomáhali princezny vysvobodit tak, že jsme navlékali 50 korálků na provázek. Nejdřív jsme měli 100, protože téma je 100, ale to by trvalo strašně dlouho. Z tohoto místa jsme šli pokračovat dostavovat domečky, ale nakonec je půjdeme přestavovat někam jinam. Byl to moc dobrý den.

Anička Choděrová

 

Fotografie najdete zde

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář