Jdi na obsah Jdi na menu
 


Večerní běh městem Čelákovice

Ve čtvrtek 16.11.se uskuteční tradiční dětské závody „Večerní běh městem Čelákovice . Na základě „Běhu kolem školy“ a dalších aktivit o tělesné výchově a tréninků byli pozvání všichni atleti a nominováni tito žáci (další zájemci se mohou přidat):

1.třída

Emily, Viki, Stela ,Daniela D.,Bea, Vasyl, Kuba

2.třída

Luboš, Filip, Kuba, Anička, Anetka, Verča

3. A 

Viki, Denis, Toby, Honza, Jana

3. B

Lukáš, Ivan, Adélka, Nasťa, Renča, Mája, Gabča

4.třída

Max, Adélka, Jirka M., Jáchym, Eliška CH., Jirka H., Justýnka, Jáchym, Míša, Jula

5. třída

Adam, Filip,Filip, David, Séba, Ema, Viki, Vendi

Účast prosím potvrďte Lucii Kainové na tel. čísle 608 002 085 do úterního večera. Děti, které pojedou na závody, skončí vyučování v 11:50, poté půjdou na oběd a následně pěšky, nebo autobusem do Čelákovic.

Prezentace závodníků je v 13:30, závod děti běží dle věku mezi 14 -15hod. u bazénu v Čelákovicích. Pokud se dítě umístí, je později ještě vyhlášení. Prosíme o vyzvednutí dítěte v Čelákovicích (já budu cca do 16-17hod). Pokud by nás chtěl nějaký rodič doprovodit již od začátku, pomoc vítáme. Závody jsou zdarma, jen dejte dětem nějaké peníze na případný autobus. Teplou bundu, kterou si svléknou na závod, čepici, nebo čelenku, rukavice atd., batůžek a sportovní tenisky, svačinu, pití. Pojedeme za každého počasí, v případě deště pláštěnku. Trasy závodů jsou pro mladší děti 200 - 300m, ročník 2012 již 600m. Na vyžádání Vám mohu přeposlat celé propozice. Fotky ze závodů a výsledky vyvěsím na www.sport-lav.cz a souvisejících sítích.

Lucie Kainová