Jdi na obsah Jdi na menu
 


Změny v rozvrhu

Vážení rodiče,

se začátkem 2. pololetí se od pondělí 5. února mění rozvrh prakticky ve všech třídách. O změnách budete informováni během posledního lednového týdne třídními učitelkami.

U páťáků dochází ke změně třídní učitelky - paní učitelka Kateřina Knížková odchází na mateřskou dovolenou, novou třídní učitelkou bude Lenka Svobodová, která přebírá nejen její úvazek, ale i hodiny angličtiny u obou tříd třeťáků, kde po dobu její nepřítomnosti zaskakovala skvěle paní učitelka Mirka Žídková.

Celé druhé pololetí budou 2. třída, 3. A a 3. B navštěvovat plaveckou výuku v čelákovickém bazénu. Proto těmto třídám ubude jedna hodiny TV a přibude hodina českého jazyka.

V neposlední řadě dochází od 1. ledna 2024 ke snížení tzv. PHmax školy, jak jste již určitě zaznamenali ve sdělovacích prostředcích. To znamená, že škola dostane zafinancováno o 5 % méně odučených hodin než doposud. K první úpravě dojde v naší škole už od 2. pololetí, kde v každé třídě ubude jedna půlená hodina AJ, počet hodin angličtin zůstane zachován. K další úpravě dojde od nového školního roku, a to díky drobným úpravám ve školním vzdělávacím programu.

Děkuji za pochopení a přeji vám i dětem úspěšný vstup do nového pololetí.

Daniela Švejdová