Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace pro rodiče

31. 8. 2020

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pomůcky a obědy 2022/ 2023

(Daniela Švejdová, 25. 8. 2022 14:03)

Dobrý den,

vítám vás na konci prázdnin, postupně vám zde budu dávkovat důležité informace pro další školní rok - dnes pomůcky a obědy:

Cena obědů se od 1. září zvyšuje na 35 Kč, o výši platby vás bude školní jídelna informovat lístečkem, který děti vždy na konci měsíce obdrží ve škole s platbou na další měsíc a s odečtením odhlášených obědů v předchozím měsíci.

Co se týká pomůcek, zkontrolujte prosím podle loňského seznamu, co dětem chybí, a dokupte to. Zkontrolujte i tempery, zda nejsou ztvrdlé. Mějte doma i náhradní pastelky, tužky, lepidla, nůžky to dětem vloni často v hodinách chybělo. Kdo nemá loňský seznam, tak v aktualitách na stránkách školy je ten samý seznam pro prvňáčky. Najděte doma i flétnu! Třeťákům navíc přibude i trojúhelník s ryskou.
Obaly na sešity – určitě 6 x A5, 1 x A6, a 4 x A4. Kdyby pak cokoli chybělo, není problém dokoupit.
Atypické rozměry u některých učebnic pak vezmete s sebou do papírnictví a oni vám je obalí.
Nezapomeňte i na pero a hlavně náhradní náplně, ať mají v penále vždy alespoň jednu. Kdo nemá z loňska, tak si pořídí v papírnictví i záložku – budeme potřebovat jako podložku na čtení.

Veškeré pomůcky na VV budou opět v kufříku, věci na TV (čisté boty do tělocvičny a na ven - ne cvičky, triko, kraťasy, mikinu a tepláky - vše v plátěném vaku, ne v igelitce!!!, děvčata gumičky do vlasů, ať mají i náhradní).
Rozvrh by měl být hotov na začátku příštího týdne, počítejte s tím, že dětem přibudou 4 h, budou mít už 25 hodin...

Hezký víkend



Resty

(Daniela Švejdová, 27. 6. 2022 12:14)

Prosím donést v úterý do školy:

Omluvenky - Kája, Jáchym, Julie, Eliška K., Agnes

Podepsané testy: Dalibor, Jirka H., Jáchym, Kája, Eliška Ch., Justy, Jůla, Didi

Knížky (buď zapomněli donést, nebo mají něco dolepit a dovygumovat): David, Dominik, Adéla, Jirka H., Eli Ch., Max, Eli K., Aleš, Julie, Diana

Děkuji za spolupráci




Poslední týden školy

(Daniela Švejdová, 27. 6. 2022 9:43)

Už jsem našla originál, byl uložený u třetí třídy...

PONDĚLÍ

Děti přinesou do školy vygumované a slepené učebnice český jazyk, Prvouka a Čítanka. Ze školy si odnesou pracovní sešity, sešity, kufřík na VV a věci na TV (kdo si ještě neodnesl). Uklidíme třídu.
Po svačině se půjdeme osvěžit na Malvíny - s sebou plavky a ručník, pokrývku hlavy a brýle, kdo se bude chtít koupat. Namažte prosím děti opalovacím krémem.
Vyučování končí v poledne, poté oběd a družina.

ÚTERÝ
V úterý si uděláme hrací a filmový den. Děti si do školy přinesou oblíbenou hračku či hru. Koukneme na vybraný film.
Vyučování končí v poledne, poté oběd a družina.

STŘEDA
Ve středu chci děti vzít na nanuka a udělat si pořádnou rozlučku. Ve škole bouchneme dětské šampaňské a tento den si užijeme.
Ve středu se s dětmi uvidím naposledy, odjíždím totiž odpoledne na dovolenou, proto si středu vyhrazuji na rozloučení s dětmi. Bude to takové jako vysvědčení bez vysvědčení...
Vyučování končí v poledne, poté oběd a družina.

ČTVRTEK
Upřesním po pondělní poradě (předání vysvědčení, dopolední program, oběd, družina).

Z výletů minulý týden zbylo každému, kdo byl na výletě v úterý a ve čtvrtek, 100 Kč - dětem předám v pondělí či úterý ve škole.

Z plavání zbylo každému mezi 12 Kč a 68 Kč z cestovného. Nejsem schopna úplně přesně dopočítat, protože často se k nám někdo přidával po plavání v Čelákovicích a jel s námi zpět. Počítala jsem to podle docházky na plavání a tohle mi došlo až u toho počítání... Pokud byste souhlasili, přidala bych tyto peníze do třídního fondu a dětem z toho koupila na středu nealko šampaňské a nanuky.
V třídním fondu nám zbylo z předchozích akcí 115 Kč.

Vážení rodiče, děkuji vám za čas strávený s vašimi dětmi, myslím, že jsme si letošní rok užily už skoro jako normální, snad to bude pokračovat takto i dál. Někomu jde učení zatím úplně samo, někdo už se musí doma trochu připravovat. Ale všechny se snaží a jsou šikovné!!!
Pokud byste chtěli případný volný čas dětí o prázdninách využít k opakování, děti domů donesou Pravopisné pětiminutovky, kde zbývá pár sloupečků, a Matematické minutovky k procvičování násobilky i sčítání a odčítání do 100.

Mějte se krásně a budu se těšit na setkání s vámi i dětmi na začátku září.

Krásné prázdniny.

Třídní fond

(Daniela Švejdová, 27. 6. 2022 8:02)

V třídním fondu jsme měli 115 Kč. Z plavání nám zbylo každému mezi 12 a 56 Kč, pokud budete souhlasit, přidala bych je k fondu. Je to asi o trochu méně, protože plno dětí sice neplavalo, ale přidaly se k nám hned po plavání a jeli zpět, což z docházky, kdo kdy plaval, nepoznám...

Výlety v rámci ŠVP: Kdo byl na úterním i čtvrtečním výletu a platil 300 Kč, tomu vrátím 100 Kč.



Poslední týden školy

(Daniela Švejdová, 27. 6. 2022 7:57)

Dobrý den,
tak jsem včera napsala podrobný popis posledního týdne, ale neodklikla jsem odeslat, upozornily mě na to děti... Takže aspoň stručně:

PONDĚLÍ
Úklid třídy, odevzdání učebnic, děti si vezmou domů zbylé sešity, kufříky a věci na TV.
Po svačině se půjdeme zchladit na Malvíny...

ÚTERÝ
Filmový a hrací den.
Děti si přinesou na flešce oblíbený film a oblíbenou hru či hračku.
Dojíme trvanlivé dobroty, co jsem nesnědly v pátek.
Poslední resty: omluvenky, odevzdání učebnic a podepsaných testů.

STŘEDA
Rozlučkový den.
S dětmi budu dnes naposledy, tak si to spolu užijeme, zhodnotíme rok, bouchneme dětské šampaňské a dojdeme na nanuka či zmrzku.
Odpoledne odjíždím na dovolenou, takže středa bude náš poslední společný den, jen bez vysvědčení.

ČTVRTEK
Podrobnosti o předání vysvědčení, obědu a družině napíšu po pondělní poradě, kde se na podrobnostech domluvíme.


Výlet ve čtvrtek 23. 6. + spaní ve Skleněné vile + páteční program

(Daniela Švejdová, 22. 6. 2022 21:41)

Ve čtvrtek jedem na výlet do jízdárny na Lhotu.
Sraz v 8 h ve škole, všichni budou mít batoh se svačinou, pitím, pokrývkou hlavy, brýlemi a pláštěnkou, namažte je prosím krémem na opalování a nastříkejte sprejem proti klíšťatům. Cyklisti budou mít helmu, nafouknuté kolo a seřízený řetěz (po zkušenostech z minulého týdne). Chodci nezapomenou na pevné boty - doprovod pí Vostřáková. Oběd ve školní jídelně je odhlášen, na jízdárně máme zajištěný oběd (údajně hamburger s čerstvou zeleninou a pitím). Vyúčtování za oba výlety napíšu sem na stránky.
Návrat cyklistů jako před týdnem na Oddechov - cca 14: 30 - 16 h (dám vědět na whatsapp).

Na spaní ve Skleněné vile se sejdeme po 19 h - děti budou umyté a převlečené, s sebou spacák, karimatku, kartáček na zuby a batoh s převlečením, maskou na karneval a lahví na pití.
Děkujeme za donesené občerstvení na večer a ráno.

Ráno se sbalíme, věci doneseme do školy a budeme pokračovat na fotbalové hřiště u Labe, kde proběhne závěrečné vyhodnocení, krámek a rej masek.
Ukončení kolem poledne. Poté oběd a družina v běžném režimu. Odchody v pátek směřujte na paní družinářky.

Držte nám palce, ať i zbytek týdne proběhne ve zdraví a dobré náladě jako doposud.







Fotky ze čtvrtečního výletu

(Daniela Švejdová, 19. 6. 2022 16:19)

Posílám odkaz na stažení fotek ze čtvrtečního výletu - ještě jednou děkuji panu Hütterovi nejen za pomoc s doprovodem cyklistů, ale i za fotodokumentaci.

www.uschovna.cz/zasilka/ZJSAPL6MP4DZR5A4-2GI

Příměstská škola v přírodě - 20. - 24. 6.

(Daniela Švejdová, 19. 6. 2022 15:43)

V pondělí se sejdeme ve škole do 8 h, ukončení v 16: 30 h opět ve škole. Budeme celý den s ostatními třídami v Toušeni.

Pokud by někdo odcházel sám, napište mi na družinový lísteček či na whatsapp (je možno napsat samostatné odchody i na celý týden), ať šetříme naše lesy...

S sebou: batoh se svačinou i na odpoledne, pitím, pláštěnkou, pokrývku hlavy a sluneční brýle. Oběd je zajištěn ve školní jídelně.

V úterý se sejdeme v 7:40 h na zastávce autobusu směrem na Brandýs. Čeká nás výlet se třetí třídou za pokladem na Jenštejnské tvrzi, poté přesun na autobusem na letiště ve Kbelích. Dejte dětem velkou svačinu, oběd v jídelně je hromadně odhlášen, určitě jim k výše zmíněným věcem přibalte i kapesné na nákup upomínkových předmětů či drobné občerstvení (párek v rohlíku, zmrzlina). Návrat potvrdím na whatsapp, počítáme s návratem mezi 14:30 - 16 h.

Ve středu budeme opět s ostatními třídami v Toušeni - dopoledne představení IZS, kvíz, odpoledne hry. Oběd bude opět zajištěn ve školní jídelně. Konec v 16:30 h ve škole.

Ve čtvrtek jedeme na celodenní výlet na kola na jízdárnu do Lhoty. Cyklisti na kole, pěší opět pěšky a autobusem. Oběd je zajištěn v restauraci přímo na místě. Přesný čas návratu opět upřesním na skupinu na whatsappu. Pokud by se k nám chtěl přidat nějaký tatínek jako technická podpora, budu ráda. Do batohu jim přibalte kapesné na případnou zmrzku.

Ve čtvrtek máme možnost přespat ve Skleněné vile. Prosím o potvrzení, zda vaše dítě bude spát či ne (kdo mi už napsal, znovu nemusí, prosím napište, i když dítě spát nebude). Sejdeme se v podvečer (přesný čas upřesním) ve Vile, s sebou spacák, karimatku, polštářek, kartáček na zuby, pyžamo, oblečení na druhý den. Prosím, aby děti přišly už vykoupané....

Zároveň vás rodiče poprosím o zajištění občerstvení - na večer popcorn, brambůrky, pití, na ráno nějaký džus a buchty (holčičky už slibovaly, že maminky určitě upečou).

V pátek se po snídani přesuneme z Vily přímo na hřiště u Labe, kde dopoledne proběhne závěrečné vyhlášení a rej masek. S sebou budou
děti mít i masku na karneval.
Oběd je opět zajištěn ve školní jídelně.
Po obědě bude následovat družina, jak jste zvyklí.

Po dětech prosím pošlete 300 Kč (čtvrteční oběd a pití, úterní výlet
- vstupy, autobusy). Kdo pojede ve čtvrtek místo na kole autobusem, pošlete o 50 Kč víc.

V pátek budou mít děti závěrečné vyhodnocení a krámek věcí, kde si budou moc zdarma vybrat drobné upomínkové předměty či sladkosti. Pokud byste nám chtěli věnovat cokoliv do krámku (cukrovinky, reklamní předměty, drobné hračky - bublifuky, kartičky pokémonů apod. ), budeme moc rádi. Pokud byste chtěli cokoliv věnovat, můžete přinést či poslat po dětech (kromě úterního ráda, kdy nejdeme do školy a jedeme hned autobuem pryč).

Ještě jednou děkuji.

Hezký následující týden






Projektový den v lesní školce Lhota

(Daniela Švejdová, 15. 6. 2022 11:25)

Zítra se děti sejdou ve škole do 8 h - cyklisti i chodci budou mít batoh se svačinou a velkým pitím, v batohu nebude chybět pláštěnka a kapesné na zmrzlinu. Prosím vás, abyste děti ráno namazali opalovacím krémem a nastříkali repelentem. Chodci přinesou paní družinářce 50 Kč na cestu autobusy. Cyklisti nezapomenou na helmu, ideálně i na brýle či cyklorukavice, mají-li.

Návrat cyklistů napíšu cca hodinu předem na whatsappovou skupinu. Dojedeme do školy, pokud byste potřebovali děti vyzvednout někde cestou (zpět pojedeme přes Probošťák do Brandýsa a po stezce do Toušeně), dejte vědět.

Kola - přezkoušení

(Daniela Švejdová, 14. 6. 2022 10:46)

Pavel a Jirka H. přijedou ve středu ráno do školy na kole - přezkoušení + technický stav kola, pokud s námi ve čtvrtek na kole pojedou.

Týdenní plán č. 42 – 13. 6. – 17. 6. 2022

(Daniela Švejdová, 12. 6. 2022 15:27)

Čeština

Závěrečný test z českého jazyka
Opakování – pravopisná cvičení (ú/ů, i, í/ y, ý, dě, tě, ně, bě, pě, vě, mě, párové souhlásky na konci slov) – Pravopisné pětiminutovky – s. 27 – 29
Čtenářská dílna – vlastní četba
Čítanka – Případ s havlovickým vodníkem (Devatero pohádek)
Písanka, s. 32

Matematika

Závěrečný test z aritmetiky a geometrie
Dopočítávání – s. 66 – 70
Matematické minutovky
¨
Prvouka

Závěrečný test z prvouky
Opakování – čas, časová osa
Léto

Tento týden nás čekají závěrečné testíky z českého jazyka, aritmetiky, geometrie a prvouky.
V pátek děti dostanou testy domů k pochlubení, co se ve 2. třídě naučily.

V pondělí 13. 6. se do školy s kolem a helmou dostaví ti, kteří vloni s námi nejeli, vyzkoušíme si je ze základního ovládání kola a schopností jet ve skupině.

V úterý naposledy plaveme. Děti paním učitelkám vyrobily krásný obrázek na památku.

Ve čtvrtek jedeme na kolech do lesní školky Lhota na projektový den o lese. Děkuji dopředu panu Hütterovi za technický doprovod. Sraz do 8 h ve škole – cyklisti s helmou, kolem a batohem se svačinou, pitím a pláštěnkou. Skupina chodců bude mít v batohu totéž, navíc pevné boty a 50 Kč na dopravu (odevzdají do středy). Čtvrteční oběd odhlášen.
Návrat potvrdím na whatsappovou skupinu, počítáme cca 14:30 – 16 h, po příjezdu (příchodu) odchod domů, družina není. Pokud půjde dítě samo, napište změnu na družinový lístek.

Příští týden (20. – 24. 6.) proběhne příměstský tábor v čase 8 – 16:30 h. V pondělí a středu soutěže ve družstvech (prosím, kdo nechodí na obědy, aby si je přihlásil), v úterý a čtvrtek celodenní výlet (ve čtvrtek opět na kolech), to obědy hromadně odhlásíme. Družina není. Cenu za výlety dodám do konce týdne.
V pátek 24. 6. dopoledne proběhne rej masek a závěrečné vyhodnocení, poté odchod na oběd, odpoledne družina, kdo bude mít zájem.
Ze čtvrtka na pátek bych chtěla s dětmi přespat ve Skleněné vile, po skončení celodenního výletu by děti odešly domů, kde by se umyly a najedly, ve Vile bychom se sešly navečer (čas upřesním), ráno by se děti nasnídaly (moc bych poprosila maminky o pomoc se zajištěním dobrot na večerní občerstvení a snídani – buchty, ovoce, džus, brambůrky, popcorn, limonády), poté by proběhl maškarní ples a závěrečné vyhodnocení. Dejte mi prosím na whatsapp vědět, zda byste měli zájem, aby vaše dítě ve Vile přespalo - spacák a karimatka podmínkou.



Výlet na kolech 16. 6.

(Daniela Švejdová, 10. 6. 2022 7:46)

Ve čtvrtek 16. 6. pojedeme celá škola do lesní školky u Lhoty na projektový den o lese.

Výlet je celodenní, návrat v odpoledních hodinách (upřesním na whatsappu).

Kdo pojede na kole, bude mít povinně helmu, dále pak brýle na oči.
I cyklisti i chodci si vezmou batoh s pitím na celý den a svačinou (jedna malá svačinka tam budou buřty), kapesné na zmrzlinu, bundu či pláštěnku do batohu.
Skupina chodců pojede i autobusy, příští týden mi donesou 50 Kč na autobus.

Kdo minulý rok nejel s námi na kole a chtěl by jet, přijede na kole v pondělí do školy, kde si ho s panem ředitelem vyzkoušíme - jízda zručnosti, rozjíždění, zastavování.
Podmínkou je kolo min. 20´´, seřízené brzdy a přehazovačka, helma.


Týdenní plán č. 40 – 30. 5. – 3. 6. 2022

(Daniela Švejdová, 29. 5. 2022 19:56)

Čeština

Závěrečné opakování – věta, slovo, slabika, hláska – PS, s. 25 - 27
Opakování – pravopisná cvičení (ú/ů, i, í/ y, ý, dě, tě, ně, bě, pě, vě, mě, párové souhlásky na konci slov) – PS, s. 39, Pravopisné pětiminutovky – s. 24 - 26
Pan Buřtík a pan Špejlička – zápis do čtenářského deníčku + představení vlastní knížky
Sloh – Můj domácí mazlíček
Písanka, s. 30 - 31

Matematika

Násobky čtyř a pěti, dělení na čtyři stejné části – s. 60 - 62
Geometrie – rýsování + opakování učiva geometrie, s. 85

Prvouka

Dny v týdnu, části dne, měříme čas – 62 – 64, PS, s. 68 – 70

V úterý po plavání máme pro děti 2. a 3. ročníku připravený program k Mezinárodnímu dni dětí, proto výuka ve škole nebude. Vrátíme se na oběd mezi 12 – 12: 30 h.

Děti si v pondělí do čtenářského deníčku dopíší letos poslední společně přečtenou knížku Pan Buřtík a pan Špejlička (kdo nestihl v pátek). Pokud už v deníku mají další knížku, kterou od poslední kontroly přečetly, nechají deník ve škole, jinak vezmou domů k dopsání a přinesou nejpozději do konce týdne zpět do školy. V pátek proběhne společná čtenářská prezentace přečtených knížek, kdo má knížku doma a nemusel ji vrátit do knihovny, vezme s sebou do školy.



Informace džusy

(Ivana Studničková, 23. 5. 2022 13:58)

Z důvodu plánované rekonstrukce skladových prostor, které využíváme k uložení džusů, nebudu na červen rozdávat objednávky. Džusy si v červnu mohou děti každé ráno kupovat (8.- Kč) do vyprodání zásob. Děkuji za pochopení.

Ivana Studničková

Týdenní plán č. 39 – 23. 5. – 27. 5. 2022

(Daniela Švejdová, 22. 5. 2022 18:44)

Čeština

Párové souhlásky na konci slov – uč. s. 101 - 103, PS, s. 22 - 24
Opakování – pravopisná cvičení (ú/ů, i, í/ y, ý, dě, tě, ně, bě, pě, vě, mě) – PS, s. 39
Pan Buřtík a pan Špejlička – společná četba, zápis do čtenářského deníku
Vypravování – Domácí mazlíčci
Písanka, s. 29 - 30
Pravopisné pětiminutovky – s. 24 - 26

Matematika

Násobky čtyř – s. 56 - 59
Geometrie – rýsování, s. 83

Prvouka

Domácí mazlíčci – s. 58
Roční období, kalendář, měsíce v roce – s. 59 – 61, PS, s. 63, 65 – 67

Týdenní plán č. 38 – 16. 5. – 20. 5. 2022

(Daniela Švejdová, 15. 5. 2022 22:01)

Čeština

Párové souhlásky na konci slov – uč. s. 98 - 100, PS, s. 20 - 22
Opakování – pravopisná cvičení (ú/ů, i, í/ y, ý, dě, tě, ně, bě, pě, vě, mě) – PS, s. 38
Pan Buřtík a pan Špejlička – společná četba
Čítanka – U maminky zelenoočky – s. 89 - 91
Písanka, s. 27 - 28
Pravopisné pětiminutovky – s. 22 - 23

Matematika

Dělení po částech, násobky tří – s. 52 – 54
Jednotky objemu – s. 55
Geometrie – rýsování, s. 82

Prvouka

Savci, ryby, plazi, obojživelníci– uč. s. 56 - 57, PS, s. 60 – 62

Už máme fotky, prosím o 50 Kč za každou objednanou fotku (děti mají celkovou sumu zapsanou v notýsku).
V úterý je opět plavání.
Prosím vás o vyplňování variabilního symbolu dítěte a účelu platby při každé platbě na účet školy!!!



Plavání

(Petra Buřicová Mašková, 8. 5. 2022 14:32)

Dobrý den, paní učitelko. Chtěla jsme se vás zeptat, zda Jiřík s vámi bude moci jezdit na placení. V Poděbradech na plavání chodil. Moc děkuji.

Přeji pěkný zbytek víkendu.


Petra Buřicová Mašková

Re: Plavání

(Daniela Švejdová, 8. 5. 2022 19:35)

Určitě, domluvím to, je potřeba ho přivézt v úterý ráno v 7:40 k bazénu do Čelákovic, zpět už jedeme společně vlakem. Cestovné mi pošlete potom.

Týdenní plán č. 37 – 9. 5. – 13. 5. 2022

(Daniela Švejdová, 6. 5. 2022 20:44)

Čeština

Párové souhlásky na konci slov – uč. s. 96 – 98, PS, s. 18 - 20
Opakování – pravopisná cvičení (ú/ů, i, í/ y, ý, dě, tě, ně, bě, pě, vě, mě) – PS, s. 37 - 38
Pan Buřtík a pan Špejlička – společná četba
Písanka, s. 25 - 26
Pravopisné pětiminutovky – s. 21

Matematika

Dělení po částech, násobky tří – s. 47 - 50
Geometrie – rýsování, s. 82

Prvouka

Ptáci, hospodářská zvířata, savci – uč. s. 54 - 56, PS, s. 58 - 61

V pondělí 9. 5. se fotíme – žádám vás, aby děti přišly do školy slušně oblečené. Během dopoledne půjdeme do parku u Skleněné vily, kde se vyfotíme celá škola a naše třída. Výuka bude pokračovat po návratu. Do notýsku mi prosím napište, zda a kolik chcete fotek třídy a kolik fotek školy – v pondělí na focení musím sdělit panu fotografovi.


Týdenní plán č. 36 – 2. 5. – 6. 5. 2022

(Daniela Švejdová, 1. 5. 2022 16:22)

Čeština

Bě, pě, vě – opakování, mě - uč. s. 93 – 94, PS s. 16 - 17, 37
Pan Buřtík a pan Špejlička – společná četba
Čítanka – U maminky zelenoočky – s. 89 - 91
Písanka, s. 23 - 24
Pravopisné pětiminutovky – s. 20

Matematika

Dělení dvěma – s. 44 - 46
Geometrie – rýsování geometrických útvarů, s. 81

Prvouka

Včely, ptáci, hospodářská zvířata – s. 52 – 55, PS, s. 55 – 58

V úterý 3. května jdeme po plavání do knihovny v Čelákovicích na přednášku o Čapkově knížce Povídání o pejskovi a kočičce. Návrat autobusem ve 12:10 h, při dobrém počasí bychom šli případně pěšky, to bychom dorazili kolem půl jedné, poté odchod na oběd. S sebou si děti v úterý berou do batůžku (ne do tašky do ruky!!!) věci na plavání, svačinu a pití, pohodlné boty. Neberou si žádné učení, ani penál.



« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

následující »