Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace pro rodiče

31. 8. 2020

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Týdenní plán č. 26 – 21. 2. – 25. 2. 2022

(Daniela Švejdová, 18. 2. 2022 16:43)

Čeština
Měkké souhlásky – uč. s. 66 - 67, PS, s. 35 – 37
Věta a souvětí
Opakování tvrdých a měkkých souhlásek, pravopis ú, ů – Pravopisné pětiminutovky, s. 10 – 11, kopie textů k doplňování
Sloh – recept – popis pracovního postupu
Společná četba - Sísa Kyselá
Písanka, s. 7 a 8

Matematika
Sčítání a odčítání dvojciferných čísel – s. 7 - 10
Geometrie – porovnávání a přenášení úseček, s. 72
Matematické minutovky – s. 27 - 28

Prvouka
Připravujeme zdravý recept
Opakujeme si - lidské tělo, zdravá strava
Povolání rodičů + čím bych chtěl být a proč?
Uč. s. 36, PS, s. 37 – 38

V pondělí 21. 2. budeme ve škole připravovat zdravý recept (pomazánka, ovocný či zeleninový salát, ovocné špízy, …) – děti jsou rozdělené do trojic, každá trojice má na sebe kontakty a domluví se, co budou připravovat, jaké ingredience a nádobí k tomu potřebují (mísa, vařečka, špejle apod., nedávejte dětem nože na krájení, ty jim na nezbytně nutnou chvilku půjčím ve škole, těžko rozkrojitelné věci jim můžete přednakrájet). Některé děti se už domluvily, že si recept spolu vyzkouší o víkendu, aby předváděčka byla v pondělí dokonalá. Prosím vás o pomoc při zařízení nákupu potravin potřebných k výrobě. Množství – na ochutnávku – pro každého trošku na vidličku. Dejte dětem i vlastní lžičku či vidličku na ochutnávku.

V úterý 22. 2. jdeme plavat. Prosím, aby byly děti nejpozději v 7:40 – 7: 45 h u bazénu. My s paní učitelkou Žídkovou pojedeme z Toušeně vlakem už v 7:10 h, podle informací dětí dojíždějících z Toušeně na Kamenku je autobus v 7: 30 h z Toušeně do Čelákovic značně nespolehlivý a kolikrát přijede do Toušeně i o 15 min. později… Děti, co jedou tímto autobusem, tak prosím aspoň na první cestě k bazénu doprovoďte. Pro více informaci si najděte komentář PLAVÁNÍ z minulého týdne.

V pondělí prosím donést i potvrzení k výuce plavání (kdo ještě nedonesl) – minimálně to, co potvrzujete vy jako rodič, potvrzení od lékaře prosím dodat též co nejrychleji. Cena za dopravu 150 Kč se platí předem na celý kurz, vyúčtuji po skončení.


Plavání

(Daniela Švejdová, 16. 2. 2022 17:41)

V úterý 22. února začne plavecký výcvik. Výcvik je povinný a je součástí tělesné výchovy.

Děti si s sebou budou nosit: plavky, plaveckou čepici, ručník, tekuté mýdlo, hřeben, plavecké brýle (kdo chce, povinné nejsou). Vše v igelitové tašce, plavky ještě ve zvláštním sáčku (aby moc nenavlhnul zbytek obsahu tašky), do batohu přidejte i svačinu a penál na výuku. Děti v pondělí nebudou dostávat úkol na úterý, aby s sebou nemusely nosit žádný sešit.

Plavky by měly být přiléhavé, děvčata ne bikiny, aby nelovila po skoku plavky ve vodě, bermudy zase nasají vodu a klukům se v tom pak špatně plave.

Děvčatům s dlouhými vlasy upleťte doma copánek, dává se hezky pod koupací čepici.

Sraz s dětmi bude v 7:45 h u bazénu, prosím voďte děti včas, v 8 h už musíme být převlečení a umytí v bazénu.

Na cestu zpět vlakem vybírám na celý kurz 150 Kč (bude vyúčtováno po konci kurzu).

Děti dnes obdržely 2 formuláře k vyplnění - jeden vyplníte vy, že jako rodič souhlasíte s účastí na plaveckém výcviku (prosím donést obratem zpět do školy), druhý musí potvrdit lékař (prosím vyřídit co nejdříve, stavte se prosím u lékaře do konce tohoto týdne, nedělají to na počkání... Místo tohoto potvrzení je možné přinést Potvrzení o zdravotní způsobilosti - stačí kopie - to je formulář, který potřebujete na letní tábory, ten platí 2 roky, takže kdo má z léta roku 2020, tak ještě platí.).

Po plavaní se nasvačíme ve vestibulu bazénu a poté odjedeme zpět do Toušeně vlakem v 9:37 h. Místo úterního tělocviku bude na střídačku čeština a matematika.

Výcvik probíhá každé úterý do 14. 6. 2022.

Snad jsem vše popsala srozumitelně, kdyby byly nejasnosti, pište na whatsappovou skupinu, tam taky můžete nabízet případná volná místa pro odvoz na bazén.


Divadlo 14. 2. + poslední testování

(Daniela Švejdová, 13. 2. 2022 11:20)

14. 2. jedeme do Divadla v Dlouhé na představení Jak jsem se ztratil – sraz v 7:45 h ve škole, prosím pošlete děti VČAS, naposledy se otestujeme. Děti jdou hned do třídy, kde se otestujeme, pak vyrazíme autobusem k divadlu.

Buďte prosím na příjmu a poblíž, kdyby náhodou někomu vyšel pozitivní test, odjíždíme celá škola a musíme být u divadla podle plánu. Pokud měl někdo covid v posledních 30 dnech, pošlete mi prosím certifikát, testovat se nemusí. Návrat opět po 12:30 h k jídelně, kde si děti přeberou paní družinářky.

Vybírám 190 Kč, zbylé peníze platím z třídního fondu z přebytku z minulé návštěvy divadla, Jirku poprosím o 240 Kč.

Úkoly - prázdniny

(Daniela Švejdová, 3. 2. 2022 15:50)

Úkoly přes prázdniny – pro děti:

Každý den si nahlas alespoň 10 minut čtu, zkouším si změřit, kolik slov přečtu za minutu (kdo je dobrý, zvládne jich víc než 30, kdo jich přečte víc jak 40, je skvělý, kdo jich přečte míň než 20, musí víc a častěji číst nahlas)!!!

Pokud dočtu nějakou knížku, zapíšu si ji do deníčku.

Zkontroluji si, že mám vyplněná všechna cvičení v prvním díle matematiky.

Mám krasopisně dopsanou písanku až do s. 4 (včetně).

V Pravopisných pětiminutovkách jsem úspěšně doplnil vše až na stranu 8.

Když se budu chtít zlepšit, trénuji si češtinu na umimecesky.cz a matematiku na umimematiku.cz. Stačí jedno cvičení denně.

Připravím si tašku do školy, zkontroluji si penál (ořežu si pastelky a tužky, doplním náplně do pera), obalím neobalené sešity.

Informace pro rodiče:

14. 2. jedeme do Divadla v Dlouhé na Jak jsem se ztratil – sraz v 7:45 h ve škole, prosím pošlete děti VČAS, naposledy se otestujeme a vyrazíme autobusem k divadlu. Buďte prosím na příjmu a poblíž, kdyby náhodou někomu vyšel pozitivní test, odjíždíme celá škola a musíme být u divadla podle plánu. Pokud měl někdo covid v posledních 30 dnech, pošlete mi prosím certifikát, testovat se nemusí. Návrat opět po 12:30 h k jídelně. Vybírám 190 Kč, zbylé peníze platím z třídního fondu z
přebytku z minulé návštěvy divadla, Jirku poprosím o 240 Kč. Kdyby se cokoliv změnilo, dám vědět.

V týdnu po prázdninách bude on-line informační schůzka k plavání – začínáme v úterý 22. 2., určitě zkontrolujte, zda jsou dětem plavky (holky ideálně jednodílné), vyzkoušejte koupací čepici (je-li dostatečně velká a správně nasazená, vlasy pod ní zůstávají suché, vejít by se měly i culíky a copánky).

Děkuji za kytičky a přeji pěkné a klidné prázdniny.


Distanční výuka 3. 2.

(Daniela Švejdová, 2. 2. 2022 19:12)

ČJ - od 8 h on-line
Připrav si učebnici na s. 61 , kdo nemá, připraví si jen pětiminutovky
Zopakujeme si stavbu těla houby
Pravopisné pětiminutovky, s. 8 – levý sloupec spolu, prostřední a pravý dodělej sám

M - od 9 h on-line
Počítáme slovní úlohy a pamětné počítání do 100
PRV - od 9 h on-line
PS, s. 35

V 11 hodin nezapomeň být u školy u vchodu, s sebou desky na vysvědčení a svoje vyrobené vysvědčení.


Distanční výuka 2. 2.

(Daniela Švejdová, 1. 2. 2022 17:15)

On-line výuka ve středu 2. 2. – kluci v 8 h (ČJ + PRV), děvčata v 9 h (ČJ + PRV), všichni v 10 h (matematika)

Na dělenou hodinu potřebujete pracovní sešit z češtiny, pravopisné pětiminutovky a pracovní sešit z prvouky, na hodinu matematiky si připrav alespoň 2 čisté papíry, dlouhé pravítko a ostře ořezanou tužku č. 3, budeme rýsovat!!!

Samostatná práce:
Prvouka, PS., s. 35 – doplň podle obrázků cv. 1 a podle sebe cv. 2 - 5

Kdo nebude na on-line hodinách:
ČJ – uč, s. 60/ 3 a 61/ 1, pravopisné pětiminutovky, s. 7 (pravý sloupec)
M – rýsujeme na papír, umíš narýsovat přímou čáru, nakreslit křivou čáru, narýsovat úsečku a pojmenovat ji, vyznačit body na úsečce i mimo ni, pojmenovat úsečky ve čtverci, obdélníku a trojúhelníku
PRV – uč. s. 34, PS, s. 35

Ve čtvrtek 3. 2. bude společná on-line výuka od 8 do 10 h, poté bychom se sešli v 11 hodin u školy k předání pololetního vysvědčení, děti si přinesou desky na výpis z vysvědčení a vysvědčení, které vyrobily buď pro školu, pro třídu, nebo pro kamaráda. Celá akce bude trvat cca 15 - 20 minut, potom vám děti zase vrátím.

Děkuji.


Distanční výuka 1. 2.

(Daniela Švejdová, 31. 1. 2022 14:15)

V úterý bude jen jedna on-line hodina od 8:00 – do 8:40 h, pak musím doprovodit dítě (snad na poslední) vyšetření k lékaři.

Jak jsem dětem zadávala on-line cvičení ze stránek umimecesky.cz a umimematiku.cz, tak pokud byste chtěli udělat víc cvičení, je potřeba se zaregistrovat (bezplatně), jinak je počet úkolů na den omezen. Dětem jsem říkala, že pokud se jim cvičení podaří, mohou mi skrz váš telefon poslat fotku s výsledkem a pochlubit se.

Na on-line hodinu si děti připraví jen učebnici na s. 60, pokud mají s sebou doma, jinak jen čistý papír (nebo cvičný sešit) a tužku.

Samostatná práce:

Pravopisné pětiminutovky – s. 7 – levý a prostřední sloupeček – POZOR, už se nám tu prolínají měkké a tvrdé slabiky!!!

Matematika – s. 75
cv. 1 – kroužkuj čísla od 0 do 100, která ti maminka nadiktuje (orientace na číselné ose)
cv. 2 – červeně vybarvi příklady s chybným výsledkem
cv. 3 – vypočítej slovní úlohu na čistý papír
cv. 4 – najdi 2 stejné míče
cv. 5 – vypočítej
Tímto jsi dopočítal celý sešit, když zalistuješ zpátky, uvidíš, kolik ses toho od začátku roku naučil (naučila). Pokud v sešitě najdeš ještě nějaké nedoplněné cvičení, klidně si je vypočítej.

Písanka – s. 4 – procvičujeme malé d, slož věty, jak jdou za sebou v článku Jdeme do divadla (vzpomeň si, jak jsme po Vánocích byli v divadle).

Práce s textem – poslechni si první díl pohádkového příběhu (můžeš klidně i víc):
dvojka.rozhlas.cz/kronika-kromobycejnych-dobrodruzstvi-papucaku-cte-vaclav-neuzil-8660439
A odpověz na otázky (odpovědi měj připravené na papíře na středeční on-line hodinu češtiny):
1. Kdo vypráví příběh o papučácích?
2. Kdo jsou papučáci?
3. Odkud pochází Fiflík a Faflík?
4. Kdo je Jenovéfa?
5. Procvič si velké a malé psací F – napiš jeden řádek malého f, jeden řádek velkého F a na jeden řádek piš střídavě Fiflík a Faflík

Kdo nebude na on-line hodině:
uč. ČJ, s. 60/ 1 – čti a odpověz na úkoly pod textem, cv. 2 (napiš na papír, či do sešitu), cv. 3 – doplň ústně

OČR

(Daniela Švejdová, 30. 1. 2022 20:22)

Kdo bude potřebovat potvrzení OČR, stavte se ve škole od pondělí do středy mezi 11 - 13 h.

Distanční výuka 31. 1.

(Daniela Švejdová, 30. 1. 2022 20:21)

Pondělní výuka bude probíhat od 8 h čeština, od 9 h matika, od 10 h prvouka.

Připojujeme se přes ZOOM:
us04web.zoom.us/j/8344922663?pwd=Q3UzcHRoeStaUG5hMXZQOXBQWVNnZz09
popř. Personal Meeting ID 834 492 2663, heslo 654123

Samostatná práce:
ČJ – umímečesky.cz
www.umimecesky.cz/rozbory-druhy-vet-oznamovaci-tazaci-praci/509
www.umimecesky.cz/cteni-s-porozumenim-obrazky/113
www.umimecesky.cz/cviceni-mekke-a-tvrde-souhlasky
Pravopisné pětiminutovky – s. 5 a 6 pravý sloupec
M – umimematiku.cz
www.umimematiku.cz/slovni-ulohy-scitani-odcitani-do-20-1-uroven/565
www.umimematiku.cz/presouvani-pyramidy-do20-1-uroven?source=explicitExercise

Kdo se nezúčastní výuky, posílám stručný přehled úkolů:
ČJ
Na šiškách – uč. s. 59/ 1 + úkoly pod textem
59/ 2 – doplň a odůvodni
59/ 3 – slova nadřazená a podřazená
Samostatná práce: umimecesky.cz + pravopisné pětiminutovky – pravý sloupec na s. 5 a 6
M
s. 74
Samostatná práce: umimematiku.cz
PRV
U lékaře – uč. s. 33, PS, s. 34

Distanční výuka 31. 1. - 3. 2.

(Daniela Švejdová, 29. 1. 2022 19:30)

Vážení rodiče,

z rozhodnutí zřizovatele se uzavírá provoz základní školy a družiny zřízené v rámci organizace ZŠ a MŠ Lázně Toušeň, a to v období od 31.1. do 3.2.2022.

Důvodem uzavření je nařízená izolace a karanténa větší části pedagogického sboru, provozních zaměstnanců a nadpoloviční většiny žáků školy.

Od 31.1. 2022 přecházejí všechny třídy na distanční formu vzdělávání.

Mgr. Martin Černý ředitel ZŠ a MŠ Lázně Toušeň

K vysvětlení:

Od pondělí do čtvrtka přecházíme opět na distanční výuku. Každý den vám sem na stránky budu psát rozvrh dne, co si mají děti připravit, co se budeme učit společně a co budou děti vypracovávat samostatně. prosím sledujte aktuální informace, vždy večer budou k dispozici informace na příští den.

Distanční výuka je ze zákona povinná, proto neúčast na distanční výuce musí být rodičem omluvena.

Karanténa se týká těch dětí, které byly ve čtvrtek v družině, a trvá do úterka (včetně). Koho se to týká, napíšu později, až dostanu od pana ředitele seznam. Ostatní děti se sice učí z domova, návštěvu kroužků a volný pohyb venku omezené nemají.

Pokud budete potřebovat potvrdit OČR, tak ho nyní potvrzuje škola, protože školu uzavřel zřizovatel, opět dám sem na stránky vědět kdy a jak vše proběhne.

Obědy jsou automaticky odhlášeny, v karanténě je nadále stejně i jídelna.

Co se týká předání vysvědčení, ráda bych ho dětem předala ještě před nástupem na prázdniny. Vzhledem k tomu, že ve třídě máme plno přespolních dětí, dejte mi vědět mailem nebo na whatsapp, zda byste byli ochotní zařídit, aby ve čtvrtek po výuce (mají jen dvě hodiny, pak dle rozvrhu výtvarku) mohly všechny děti dorazit ke škole - viděla bych to na 11. hodinu. Jinak bych vysvědčení dětem předala po prázdninách.

Co se týká divadelního představení dne 14. 2., jak jsem psala včera, tak se zatím nic nemění, případná platba by proběhla po prázdninách před odjezdem.

Držte se, buďte negativní při testování, ale pozitivní na mysli, s dětmi už máme vše naučeno, jak při distanční výuce postupovat, po prázdninách snad už bude situace klidná a sejdeme se opět ve škole.

Klidný zbytek víkendu.

Týdenní plán č. 23 – 31. 1. – 3. 2. 2022

(Daniela Švejdová, 28. 1. 2022 16:17)

Český jazyk

Mluvnice – souhlásky tvrdé – opakování, pravopisné pětiminutovky, souhlásky měkké, uč. s. 59 - 61
Pravopisné pětiminutovky – s. 5 - 7
Společná četba – Sýsa Kyselá
Sloh – Kouzelná slova (těch není nikdy dost)
Písanka II – s. 4

Matematika

Počítání do 100 – sčítání a odčítání do stovky bez přechodu přes 10 – s. 74 a 75
Geometrie – technika rýsování, opakování (přímá čára, křivá čára, bod, úsečka)

Prvouka

Lidské tělo – u lékaře, zdravý život, uč. s. 33 - 34, PS, s. 34 - 35
Byl jednou jeden život (sledování seriálu o lidském těle)

Od pondělí se testujeme zase jen jednou týdně, prosím vás, pošlete děti do školy tak, aby byly nejpozději v 7:50 h už ve třídě.

Pololetní výpis z vysvědčení se bude předávat v pondělí 31. ledna poslední vyučovací hodinu. Prosím dejte dětem desky na výpis z vysvědčení (výpis si nechávají doma a do školy ho nevrací). Úterní den bude volnější, procvičování formou her a kvízů a křížovek.

Připomínám, že v pátek 4. února jsou pololetní prázdniny, na to navazují hned od 7. do 11. února jarní prázdniny.

V pondělí 14. 2. jedeme do Divadla v Dlouhé – představení Jak jsem se ztratil. Prosím vás o 190 Kč (48 Kč na dítě, které nám zbyly z minulého představení, kdy jste platili 240 Kč, ale jeden autobus byl zaplacen sponzorským darem, doplatím nyní, popř. ještě něco doplatím podle aktuálního stavu dětí). Prosím o zaplacení ve středu 2. 2., nebo ve čtvrtek 3. 2., v pondělí a úterý jsem ještě v karanténě. Pokud by někdo 14. 2. nejel, částku mu vrátím, minule na nás chtěli zaplatit až na místě podle aktuálního stavu. Odjezd upřesním na konci prázdnin, sledujte prosím naše stránky. Návrat na oběd mezi 12:30 h a 13:00 h přímo k jídelně.

Od pondělí opět funguje jídelna, družina je také v provozu.




Pátek 28. 1. - konec v 11:50 h

(Daniela Švejdová, 26. 1. 2022 17:15)

Vážení rodiče,
vzhledem k tomu, že budu ve čtvrtek a pátek nepřítomna z důvodu výuky v páté třídě, kde se vyskytl covid pozitivní, přebírá druháčky paní asistentka.
Výuka v pátek končí v 11:50 h, nebude TV, aby paní asistentka mohla být následně v družině.
Děkuji za pochopení.


PS. Prosím nejpozději do zítřka o vyjádření k plaveckému výcviku (viz. mail ze včerejška), abychom mohli výuku objednat.
Děkuji

Týdenní plán č. 22 – 24. 1. – 28. 1. 2022

(Daniela Švejdová, 23. 1. 2022 14:29)

Český jazyk

Mluvnice – souhlásky tvrdé – opakování, pravopisné pětiminutovky, souhlásky měkké, uč. s. 57 – 58, PS, s. 32 - 33
Pravopisné pětiminutovky – s. 5 - 6
Společná četba – Sýsa Kyselá
Sloh – Co se mi ve škole v tomto pololetí povedlo, v čem se chci zlepšit.
Písanka II – s. 2 a 3

Matematika

Počítání do 100 – sčítání a odčítání do stovky bez přechodu přes 10 – s. 73, 76
Geometrie – bod, přímá čára, úsečka + opakování (pracovní list + s. 88)

Prvouka

Lidské tělo – nemoc, úraz, uč. s. 32, PS, s. 33, části lidského těla (pracovní list ve skupinách)
Byl jednou jeden život (sledování seriálu o lidském těle)

Od pondělí se testujeme zase jen jednou týdně, prosím vás, pošlete děti do školy tak, aby byly nejpozději v 7:50 h už ve třídě.

Dále pokračujeme v psaní pololetních testíků – v pondělí čeština a pravopis ú/ ů, délka samohlásek, souhlásky tvrdé, v úterý geometrie (geometrické útvary a tělesa, čára, bod, úsečka) a ve středu prvouka (zima, rodina). Testy pak společně rozebereme a opravíme, v pátek je děti dostanou k nakouknutí domů, aby se pochlubily. Prosím vás o podpis a vrácení do školy.

Připomínám, že děti musí být na hodiny geometrie vybavené ořezanou tužkou č. 3 a dlouhým pravítkem, popř. trojúhelníkem!!!

Zkontrolujte prosím dětem penál, poslední dobou jim zase chybí různé barvy pastelek, náhradní tuhy do pera, ořezané tužky, pravítka, …

Pololetní vysvědčení se bude předávat v pondělí 31. ledna.

Připomínám, že v pátek 4. února jsou pololetní prázdniny, na to navazují hned od 7. do 11. února jarní prázdniny.



Týdenní plán č. 21 – 17. 1. – 21. 1. 2022

(Daniela Švejdová, 16. 1. 2022 22:30)

Český jazyk

Mluvnice – souhlásky tvrdé – dokončení, opakování, uč. s. 53, 55, PS, s. 29 - 31
Pravopisné pětiminutovky – s. 4 a 5
Čítanka – Mléčný bar
Společná četba – Sýsa Kyselá
Sloh – Kouzelná slova
Písanka – prohlubování nácviku – s. 32

Matematika

Počítání do 100 – sčítání a odčítání do stovky bez přechodu desítky – s. 69 - 71
Geometrie – opakování – s. 88

Prvouka

Lidské tělo – stavba těla, smysly, uč. s. 30 - 31, PS, s. 31 - 32

Od pondělí se testujeme už jen jednou týdně, prosím vás, pošlete děti do školy tak, aby byly nejpozději v 7:50 ve škole.
Od čtvrtka začneme psát pololetní testíky – ve čtvrtek porozumění textu (orientace v textu, počet vět, druhy vět, opis), v pátek aritmetika (počítání do 100 po desítkách a bez přechodu přes 10, porovnávání, orientace na číselné ose, slovní úlohy). Příští týden pak čeština (pravopis ú/ ů, souhlásky tvrdé), geometrie (geometrické útvary a tělesa, čára, bod, úsečka) a prvouka (rodina + zima).

Pokud bude někdo nemocný, popř. v karanténě, dopíše si testíky po návratu do školy.


Pomůcky - prosím o doplnění:

(Daniela Švejdová, 14. 1. 2022 11:36)

Vzkaz od paní učitelky Studničkové - prosí o doplnění bílé tempery (ideálně ne v tubě - ta je malá, ale v kelímku).

Dále opět chybí dlouhá pravítka (30 cm , ne ohýbací), tužky, náplně do pera a lepidla.

Týdenní plán č. 20 – 10. 1. – 14. 1. 2022

(Daniela Švejdová, 9. 1. 2022 20:52)

Český jazyk

Mluvnice – souhlásky, dělení souhlásek uč. s. 49 – 52, PS, s. 28 - 29
Pravopisné pětiminutovky – s. 2 a 3
Čítanka – Jak byl založen hrad Pernštejn
Společná četba – Sýsa Kyselá
Sloh – Kouzelná slova
Písanka – prohlubování nácviku – s. 30 - 31

Matematika

Počítání do 100 – po desítkách – odčítání do stovky bez přechodu desítky – s. 65 – 68, 77
Geometrie – úsečka – s. 87

Prvouka

Lidské tělo – každý jsme jiný, části lidského těla, uč. s. 29 - 30, PS, s. 29 – 31

V pondělí a ve čtvrtek se opět testujeme, prosím vás, pošlete děti do školy tak, aby byly nejpozději v 7:50 ve škole.

Oprava k třídnímu fondu: Divadlo nás vyšlo na 192 Kč, tj. na dítě zbylo 48 Kč, ne 58 Kč, jak jsem psala, v třídním fondu tedy zbývá celkem 1363 Kč.



Třídní fond

(Daniela Švejdová, 8. 1. 2022 12:43)

vzhledem k tomu, že jeden autobus do školy byl zaplacen sponzorským darem, zbylo ze čtvrtečního divadla každému 58 Kč.

Stav třídního fondu k 16. 12. 97 Kč
Zbytek za Vánoce od rodičů 450 Kč
Z divadla 6.1. 986 Kč

Ve fondu je k 7. 1. 1 533 Kč

Divadlo v Dlouhé - 6. 1. - O líné babičce

(Daniela Švejdová, 5. 1. 2022 11:23)

Ve čtvrtek jedeme do divadla - sraz nejpozději v 7:55 h v šatně školy, testování proběhne v pátek.
Na sebe slušné oblečení (jedeme poprvé společně za kulturou), batoh nebo kabelku se svačinou a pitím, více roušek (nutné v autobuse a divadle). Představení trvá 2 h.
Návrat kolem 13. h ke škole, společný odchod na oběd.

PS. Eliška K. a Jůlinka mi doplatí 170 Kč, Jáchym 10 Kč

Divadlo Líná babička

(Daniela Švejdová, 2. 1. 2022 17:12)

Ve čtvrtek 6. 1. 2022 jedeme na odložené předvánoční divadelní představení Líná babička.
Prosím vás o zaplacení 240 Kč. Lístek 140 Kč a doprava vlastním autobusem 100 Kč. Kdo mi platil v listopadu kino, ve kterém jsme nebyli, pošlete prosím o 70 Kč méně.
Divadlo začíná v 10 h a trvá 2 h, návrat kolem 13. h k jídelně.
Děkuji.

Oprava

(Daniela Švejdová, 2. 1. 2022 17:05)

Samozřejmě rok 2022

Týdenní plán č. 19 – 3. 1. – 7. 1. 2022


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32

následující »